2020 Sonbahar Modası

2020 Sonbahar Modası

01/09/2020 1 Yazar: Ezgi E.

Yaz yavaş ama emin adımlarla bizlerle vedalaşıyor ve bununla birlikte son haftalarda çok giydiğimiz havadar gömlekler, şortlar ve sandaletlere de veda etmek zorunda kalıyoruz. Yazı sevdiğimiz kadar, yavaş yavaş sonbaharı da dört gözle bekler olduk. Çünkü yeni sezon, beraberinde yeni moda trendlerini de getiriyor.

Bu yıl sonbahar trendlerinin bizim için neler beklediğini görmek bizi gerçekten heyecanlandırdığından, sizler için bir çok yerden fikirler edindik. İşte tüm stil sahibi kadınların bilmesi gereken en önemli 2021 sonbahar stilleri.

Kostümler Moda

2020 Sonbahar Modası

Kendi vücut şeklinize mükemmel bir şekilde uyan; takım elbise, blazer ve bluz gibi kıyafetler uzun zamandır büyük bir moda trendi olmuştur. 2021 sonbaharında moda trendi yeni bir tura başlayacak. Son birkaç sezonda odak noktası ağırlıklı olarak pantolon takımları üzerindeyken, şimdi odak noktası kostüme gittikçe daha fazla.

Pantolon ve blazer yerine, artık blazer veya ceketli bir etek. Power Suitlerin yani takım elbiselerin hafif erkeksi, çocuksu görünümü kadınsı ve zarif görünümlere yer açar. Modaya uygun kostümler iş kıyafetleri için mükemmeldir, ancak aynı zamanda günlük yaşamda kendi başlarına gelirler. Örneğin sert motorcu botları ile kombinleye bilirsiniz. Sonra ki görünüm sinirli ve son derece havalı görünüyor.

İlginizi Çekebilir  Karısını Sevmeyen Erkek Neden Boşanmaz?

Etek ve ceket takımının çok kapalı görünmemesi için parlak renkler ve modern baskılar kullanmalısınız. Ek olarak, farklı kesim ve malzemelerin karışımı burada özellikle heyecan veri olabilir.

Triko Modası

2020 Sonbahar Modası
Alt üst triko takım

Hırkalar ve rahat örgü kazaklar sonbaharda giyilen yeni şeyler değil. Ancak sıcak kumaş yani örgü kumaşlar yeni sezonda mümkün olan tüm formlarda gelecek. Etek, pantolon, üst hatta şort şeklinde de karşımıza çıkacak. 2021 sonbaharında triko olmadan hiçbir şey işe yaramaz.

Moda profesyonelleri, trikolara baştan aşağı bir görünüm kazandırmayı tercih ediyor; yani alt üst takım olarak örme giysiler tercik etmelisiniz. Örneğin, eşleşen örme üst kısmı olan örme midi etek. Ayrıca popüler renkler kırık beyaz, krem, pastel mavi veya açık gri örme parçalar.

2021 Sonbaharında Havalı Yelekler

2020 Sonbahar Modası
Yelek modası

Yelekler 2021 sonbaharında geri dönüşlerini kutluyor ve moda kızlarının moda favorileri arasında yer alıyor. Kolsuz ceketlerin güzel yanı: ne kadar sıkıcı veya heyecan verici olursa olsun her kıyafeti havalı katmanlama görünümleri için mükemmel kılar ve ayrıca son derece pratiktir. Çünkü sonbaharda “gerçek” bir ceket için hava hala çok sıcaksa, yelekler eksik kollarından dolayı mükemmel bir arkadaştır.

Trend parçamızı çiçek desenli maksi elbise ve havalı çizmelerle şekillendirmeyi tercih edebilirsiniz.

Parlak Kumaş Moda

2020 Sonbahar Modası
Parlak kumaşlı giysiler

Sonbaharda her şey gri ve siyah mı? Bu yıl öyle değil. Çünkü tanınmış renkler 2021 sonbaharında parıldayan metalik tonlar, yapay elmaslar ve çok sayıda parıltıyla birleşecek.

İlginizi Çekebilir  Günlük Cilt Bakımı

Kuşkusuz, parlak parçalar herkese göre değil ve aynı zamanda biraz cesaret ve iyi bir şekillendirme eli gerektiriyor. Çünkü ışıltılı görünüm kesinlikle göz alıcı bir şey! Ancak doğru bir şekilde birleştirildiğinde, gümüş ve altın rengi görünümler, aksi takdirde kasvetli sonbahar mavilerinden kesinlikle hoş bir değişiklik getiriyor.

Sonbaharda moda trendine yavaşça yaklaşmak istiyorsanız, önce parıldayan metalik bir parça seçmeli ve onu siyah renkli basit parçalarla birleştirmelisiniz. Parıltılı moda zaten yeterince dikkat çekici olduğu için, aksesuarlar oldukça ince olmalı.

Beyaz Peter Pan Yaka

2020 Sonbahar Modası
Pter Pan yaka örneği

Aynı zamanda eğlenceli, kadınsı ve çocuksu olacak: Peter Pan tasmaları 2021 sonbaharında modanın en büyük trendleri arasında yer alacak.

Bir Peter Pan tasması, 1920’lerin kadın modasıyla bilinen büyük, çoğunlukla beyaz, köşeleri yuvarlatılmış düz bir yakadır. Bu sezon yakalar hem bluzları hem de elbiseleri, aynı zamanda rahat kazakları da süslüyor olacak.

Saçaklar 2021 Sonbaharında Önemli

2020 Sonbahar Modası
Saçak modası

Yeni sezonda ceketler, kazaklar, elbiseler ve hepsinden önemlisi eteklere saçaklar yayılacaklar.

Bununla ilgili özel olan şey: saçaklar, geldikleri şekle bağlı olarak her seferinde farklı görünür. Boho trendini desenli saçaklı bir kimono ile kutlarken, saçaklı kahverengi süet ceket serin batı görünümünü anımsatır.

Bu arada saçaklar bu sonbaharda triko, denim veya deri ile birlikte özellikle şık görünüyor.

Saçaklı giysiler günlük hayatta sizin için çok fazlaysa, ancak yine de moda trendini kaçırmak istemiyorsa, saçaklı aksesuarlar iyi bir alternatiftir.

İlginizi Çekebilir  Duvardaki Yağ Lekeleri Nasıl Çıkar?

Her senenin modası değişiklik gösterir. Ama bazı modalar vardır asla ölmez. Bohem modası da onlardan bir tanesidir. ” Bohem Giyim Tarzı ” yazımızı incelerseniz bohem modası ile ilgili detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.