2022 Koltuk Trendleri

2022 Koltuk Trendleri

18/01/2022 0 Yazar: Tolga H.

Koltuk ve oturma grubu çeşitleri ev dekorasyonunun olmazsa olmaz parçalarıdır. Oturma odasında göze çarpan ilk parça olan koltuklar farklı modelde ve renkte seçenekler ile sizlerin beğenisine sunulur. Konforlu ve şık bir yaşam alanı oluşturmak isterseniz en çok tercih edilen koltuk takımları seçeneklerine göz atmalısınız. Sezonun en trend koltukları ile evinize yeni bir görünüm katabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri de bulunan koltuk takımlarını tamamen zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Eşsiz ve şık koltuk takımlarına Winari üzerinden ulaşabilirsiniz.

Konfor ve Şıklık Bir Arada Winari.com.tr’da

Aile buluşmaları, çay saatleri ve dinlenme zamanlarında arkanıza yaslanıp rahat bir şekilde oturmayı istemek en doğal hakkınız. Koltuk seçimi yaparken şık mı olmalı rahat mı olmalı diye düşünmenize gerek kalmayacak. Yumuşak ve konforlu mobilyaları her sezonun trendine uygun bir şekilde bir araya getiriyoruz. Winari mobilya ile sizlere 2022 koltuk trendleri şıklığı ve konforu bir arada bulabileceğiniz seçenekleri sunuyoruz. En trend koltuk modelleri;

  • Chester koltuk takımı: Kapitone işçiliği kullanılarak yapılan bu koltuk takımlarında baklava dilimi şeklinde düğmeler takılarak girintili çıkıntılı bir görünüm elde edilir. Oldukça modern ve şık bir görünüme sahip Chester koltuklar son dönemde sık tercih edilen seçenekler arasında yer alır.
  • Modüler koltuk takımları: Dekorasyonda sürekli değişiklikler yapmayı seviyorsanız modüler koltuk modelleri tam sizlik. Koltuk parçalarını istediğiniz gibi farklı şekillerde yerleştirebileceğiniz modeller modüler koltuklardır.
  • Modern koltuk takımları: Farklı çizgilerde üretilen şık, minimal ve özgün tasarımlarda koltuk takımlarıdır. Sizler de modayı yakından takip ediyorsanız farklı tasarımlardaki modern koltuk takımlarını tercih edebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir  Ses Dosyalarında Montaj ile Manipüle Yapılabilir mi? 

Evinize Renk Katacak Koltuk Takımları

Koltuk takımlarında renk skalası oldukça geniştir. Beğendiğiniz koltuk takımı modelini kumaş renk tablosundan istediğiniz renkte tercih edebilirsiniz. Krem, siyah, kahverengi ve gri gibi klasik renklerde koltuk seçimi yapabileceğiniz gibi mavi, yeşil, sarı, mor gibi canlı renkler ile oturma odanıza hareket katabilirsiniz. Ayrıca en trend koltuk modelleri arasında çok renkli seçenekler de yer alıyor. Berjer ve üçlü koltukları farklı renklerde tercih etmek sık rastlanıyor. İster birbiri ile uyumlu renklerde ister zıt tonlarda renkler seçerek oturma grubunuza kendi zevkinizi katabilirsiniz.

2022 koltuk trendlerinde en sık rastlanılan renk seçenekleri arasında lacivert, fuşya pembe, gri, kiremit ve koyu yeşil renkleri bulunuyor. Farklı renkleri bir arada kullanarak sıradanlıktan uzak şık bir salon elde edebilirsiniz. Sade bir odayı mobilya takımı ile renklendirmeyi tercih edebilirsiniz. Birbirinden farklı koltuk modelleri arasında zevkinize uygun seçimler ile yaşam alanlarınızı hareketlendirebilirsiniz.

Koltuk Takımlarına Şıklık Katan Detaylar

Koltuk takımı birden fazla detayın bir araya gelmesi ile şık ve konforlu bir hal alıyor. Koltuk kol detayları, koltuk ayağı çeşitleri, yastık modelleri gibi çeşitli detaylar ile zenginleştirilen Winari mobilya koltuk takımı modelleri her eve şıklık getiriyor. Altın detaylı çizgiler, metal koltuk ayakları ve farklı renk, doku ve modeldeki yastıklar ile koltuk takımları hiç olmadığı kadar göz alıcı. Koltukların sırt detayları, kol bölümleri ve ayakları her modelde farklı bir şekilde çalışılarak eşsiz seçenekler haline getiriliyor. Minimal tasarımda, göz alıcı gösterişte ve spor görünümde çeşitli koltuk takımlarını bir arada bulmanız mümkün. Sadece koltuk takımı değil, ev mobilya ürünlerini de sayfamızda bulabilirsiniz. Köşe takımları, mutfağınıza şıklık katacak masa takımları, çay takımları, ev dekorasyon ürünleri ve daha fazla seçeneği de Winari mobilya imzası ile bulmanız mümkün. Şimdi siparişinizi oluşturarak evinize şıklığı ve konforu getirin.

İlginizi Çekebilir  iPhone 12’de Şarj Adaptörü ve Kulaklık Olmayacak