2021 Yaz Oje Modası

2021 Yaz Oje Modası

04/03/2021 1 Yazar: Ezgi E.

Biz kadınlar için tırnak bakımı çok önemlidir. Bakımlı tırnaklar hem temizliği hemde güzelliği yansıtır. Bu yıl çok koyu renkler moda değil. Daha çok soft renkler ve tırnak çizgileri oldukça moda. Bu yılın tırnak modasını yansıtmak istiyorsanız aradığınız her şeyi sizler için araştırdık. Bakalım bu yıl tırnaklarınız nasıl olmalıymış.

Bej ve Açık Tonlar

2021 Yaz Oje Modası
Bej renk oje

Gül tonlarında ki oje renkleri senelerdir modasını kaybetmemiştir. Bu yılda aynı şey geçerli. Sadece ek olarak renk paleti biraz daha genişletilmiştir. Açık pembe renklere ek olarak, bej ve açık kahverengi tonları da artık popülerdir. Yumuşak renkler görünümün ciddi ve şık görünmesini sağlar. Açık renkteki tırnakları parlatıcılarla bir kat parlatmalısınız ki her zaman taze ve güzel görünmesini sağlarsınız.

Renkli Frenchler

2021 Yaz Oje Modası
Renkli french ojeler

Renkli frechler bu yıl oldukça moda. Kalın, beyaz kenarlar yerine, 2021 versiyonu çok daha yaratıcı ve parlak renklerde tırnak uçlarıyla şaşırtıyor. İlk adımda, tırnak uçları berrak veya ince bir parlatıcı ile astarlanır ve daha sonra sadece tırnağın ön kısmına renkli bir oje uygulanır. Bu arada, bu görünüm özellikle altın veya bronz gibi bir parıltılı cilalarsanız görüntüsü çok asil olur. Eğer tırnaklarınız kısa ise renkli ojeleri tırnağınızın ortası da uygulaya bilirsiniz. Tırnak ucunuza doğru bir çizgi çizerseniz tırnaklarınız daha uzun ve dar görünüm kazanmış olur.

İlginizi Çekebilir  Gua Sha İle Yüz Masajı

Klasik Mavi

2021 Yaz Oje Modası
Klasik mavi

2021 yılının trend rengi olarak “Klasik Mavi” olarak seçilmiştir. Mavinin zarif tonları tırnaklarda çok şık görünüyor. Mavi renk bir çok renk ile kombin oluşturabilir. Beyaz, açık pembe, çıplak tırnak ve bej renkleri Beyaz, narin pembe, çıplak ve bej kombinasyonları ile özellikle çok uyumludur. İster sadece mavi rengi sürebilirsiniz isterniz diğer renkler ile şekiller yapabilirsiniz.

Grafik Detayları (Nail Art)

2021 Yaz Oje Modası
Nail art

Oje renginiz ister siyah, ister beyaz yada renkli ojeler olsun tırnaklarda ki grafik desenler ve telkari çizgiler bu yıl çok moda. Bu yeni trend için biraz el becerisine sahip olmanız yeterli. İlk adım da tırnaklar seçilen bir renge boyanmalıdır. İlk kat oje kuruduktan sonra desene bir başka renk oje ile çizmeye başlayabilirsiniz. İnce bir fırça yada bir kürdan işinize yarayabilir. Çizme işlemi bittikten sonra kurumasını bekleyin ve en üst kata bir parlatıcı ile sabitleyin.

Çizmekte zorlanırsanız hatır olarak da satın alabilirsiniz. Özel tırnak folyoları satılmaktadır. Tırnağınıza yapıştırıyorsunuz ve törpü ile sabitliyorsunuz. Bir hafta boyunca tırnağınız da kalabilir.

Sedefli Oje

2021 Yaz Oje Modası
Sedefli oje

Geçtiğimiz yıllar da da sıklıkla kullanılan bir oje de sedefli ojedir. Çünkü sedef renkli ojeler her renkte ki kıyafetler ile oldukça şık bir görüntü sunuyor. Özellikle bronzlaştıysanız ellerinize ayrı bir şıklık ve güzellik katabilir.

Tırnak bakımını ve oje sürmeyi seviyorsunuz ama tırnaklarınızı istediğiniz gibi uzatamıyorsanız “Tırnak Uzatma Yöntemleri” makalemizi inceleye bilirsiniz. Bu saye de evde ki malzemelerle tırnaklar nasıl uzuyor bilgi sahibi olmuş olursunuz.

İlginizi Çekebilir  Tırnak Yüzeyinde Dalgalanma